Ruby

Καρπός ποικιλίας Ruby




Χαρακτηριστικά Ποικιλίας

Γενικές Πληροφορίες
Κοινό Όνομα: Ruby
Γενετική καταγωγή: Μεσόγειος

Χαρακτηριστικά καρπού
Χρώμα καρπού (CCI): 4,09
Χρώμα σάρκας (CCI): 1,51
Πάχος Φλοιού (mm): 4,00
Σκληρότητα φλοιού (Ν): 2,80

Μέγεθος
Διάμετρος ισημερινού (mm): 80,60
Διάμετρος άξονα (mm): 74,00
Λόγος Ύψος/Πλάτος: 0,90
Βάρος καρπού (gr): 249,50

Οργανοληπτικές Ιδιότητες
Χυμοπεριεκτικότητα (%): 47,10
Ολικά Διαλυτά Στερεά (% brix): 11,30
Οξύτητα (%): 1,00
Κιτρικό οξύ (gr/L): 10,00
Λόγος Ο.Δ.Σ/Οξέα: 11,40
Ξηρό βάρος (%): 13,90
pH Χυμού: 3,20
Ασκορβικό οξύ (mg/100mL): 36,20

Αγρονομικό Ενδιαφέρον
Παραγωγικότητα σε Kg/ δέντρο: 60
Περίοδος συγκομιδής: Ιανουάριος – Απρίλιο

Χαρακτηρίζεται ως Αμερικάνικο διπλοσαγκουίνι, διαθέτει πολλά σπέρματα και ωριμάζει τον Ιανουάριο με Απρίλιο.