Valencia Πάικο

Χαρακτηριστικά Ποικιλίας

Γενικές Πληροφορίες
Κοινό Όνομα: Valencia Πάικο
Γενετική καταγωγή:

Χαρακτηριστικά καρπού
Χρώμα καρπού (Ηue): 95,40
Χρώμα σάρκας (Hue): 99,70
Πάχος Φλοιού (mm): 4,50
Σκληρότητα φλοιού (Ν): 1,80

Μέγεθος
Διάμετρος ισημερινού (mm): 78,90
Διάμετρος άξονα (mm): 70,00
Λόγος Ύψος/Πλάτος: 0,90
Βάρος καρπού (gr): 233,00

Οργανοληπτικές Ιδιότητες
Χυμοπεριεκτικότητα (%): 32,10
Ολικά Διαλυτά Στερεά (% brix): 8,60
Οξύτητα (%): 1,30
Κιτρικό οξύ (gr/L): 12,70
Λόγος Ο.Δ.Σ/Οξέα: 6,90
Ξηρό βάρος (%): 11,70
pH Χυμού: 3,00
Ασκορβικό οξύ (mg/100mL): 57,80

Αγρονομικό Ενδιαφέρον
Παραγωγικότητα σε Kg/ δέντρο: 50
Ύψος δένδρου (m):
Περίοδος άνθησης:
Περίοδος συγκομιδής: