
Χαρακτηριστικά Ποικιλίας
Γενικές Πληροφορίες
Κοινό Όνομα: Wilking
Γενετική καταγωγή: USA
Χαρακτηριστικά καρπού
Χρώμα καρπού (CCI): 3,35
Χρώμα σάρκας (CCI): 2,58
Πάχος Φλοιού (mm): 2,30
Σκληρότητα φλοιού (Ν): 3,67
Μέγεθος
Διάμετρος ισημερινού (mm): 58,02
Διάμετρος άξονα (mm): 44,22
Λόγος Ύψος/Πλάτος: 0,76
Βάρος καρπού (gr): 85,84
Οργανοληπτικές Ιδιότητες
Χυμοπεριεκτικότητα (%): 53,77
Ολικά Διαλυτά Στερεά (% brix): 10,53
Οξύτητα (%): 0,71
Κιτρικό οξύ (gr/L): 7,09
Λόγος Ο.Δ.Σ/Οξέα: 14,87
Ξηρό βάρος (%): 12,25
pH Χυμού: 3,52
Ασκορβικό οξύ (mg/100mL): 17,59
Αγρονομικό Ενδιαφέρον
Παραγωγικότητα σε Kg/ δέντρο: 80
Περίοδος συγκομιδής: Ιανουάριος – Μάρτιος